Hoe word je miljonair?

Hoewel de gemiddelde miljonair in Nederland door de relatief links bevolking wordt gezien als graaier of ‘iemand met veel geluk’, werken de meeste miljonairs natuurlijk gewoon hard voor hun geld.

Maar ja, het leukste is natuurlijk om zelf miljonair te worden. De vraag is dus, hoe doe je dat? Ik ben eens gaan googlen naar de beste tips om zelf miljonair te worden:

Win de lotto

Dat is meteen de moeilijkste manier om miljonair te worden De kans dat je miljonair wordt varieert namelijk van 1 op de 10 miljoen (Staatsloterij) tot 1 op 345 miljard (Sponsor Bingoloterij).

Ga sparen

Dit is de makkelijkste manier, maar je moet er wel een lange adem voor hebben. Tenzij je een heel hoog salaris hebt natuurlijk. Je kunt echter beginnen met het sparen van 10% van je inkomen. Dat kun je bijna altijd opzij leggen en hoe meer je verdient, hoe meer je spaart. Het percentage moet wel zo snel mogelijk omhoog.

Aandelen, beleggen etc

Als je eenmaal wat hebt gespaard kun je proberen om hier aandelen van te kopen of het te beleggen en zo je fortuin te vergroten. Doe het altijd van het geld dat je kunt missen natuurlijk!

Denk als miljonair

Los van de praktische kant is het ook belangrijk om te denken als miljonair. Zo moet je een aantal essentiële eigenschappen hebben en de juiste mindset. Lees hier en op deze site meer.

Met name op dat laatste vlak is nog heel veel te leren als je miljonair wilt worden.

Heb jij nog tips om miljonair te worden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s